info@kansai-helios.ba
036 805-940 / 036 808-505

Vijesti

HELIOS-ovo ažuriranje o epidemiji koronavirusa (COVID-19)

Vlasti u Europi ponovno usvajaju strože mjere kako bi osigurale zdravlje, sigurnost i dobrobit građana jer se situacija s izbijanjem koronavirusa (COVID-19) pogoršava. U skladu s tim i u HELIOS-u dodatno pojačavamo organizacijski odgovor.

Sva proizvodna mjesta HELIOS-a imaju sjedište u Europi i kontinuirano rade bez ikakvih smetnji. Uz to, HELIOS također zadržava snažnu poziciju u pogledu zaliha i snažno razvijenu mrežu više izvora. Također smo u uskoj komunikaciji s našim dobavljačima kako bismo procijenili moguće rizike u njihovim opskrbnim lancima.

Iako je osiguravanje neprekinutog tijeka našeg poslovanja, zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i ostalih dionika naša je primarna briga:

Na svojim smo radnim mjestima primijenili razne mjere i smjernice za održavanje odgovarajućih higijenskih standarda u uredima, zajedničkim prostorijama i proizvodnim pogonima.

S ciljem smanjenja fizičkog kontakta, već smo omogućili našim zaposlenicima da rade od kuće, tamo gdje je to moguće.

Većina nehitnih službenih putovanja, sastanaka, treninga, obrazovnih aktivnosti i događaja odgođena je ili zamijenjena različitim virtualnim sredstvima komunikacije.

Pripremili smo dodatne smjernice i mjere za sve posjetitelje, vanjske izvođače i vozače kamiona koji posjećuju lokacije HELIOS-a. Za vozače kamiona uredili smo i namjenska područja.

Nadamo se da će gore spomenute mjere prouzročiti najmanje moguće smetnje u našoj komunikaciji, isporuci i učinkovitosti poslovanja.

Dostupni smo vam putem naših standardnih kontakata u HELIOS tvrtkama. Možete nas kontaktirati putem e-pošte, mobilnih telefona i drugih alternativnih načina virtualne komunikacije, poput telekonferencija, Skype poziva ili sastanaka MS Teamsa.

Vjerujemo da ćemo zajedno prevladati poteškoće i izgraditi još čvršće temelje za vrijeme kada će se situacija normalizirati.

Povezane vijesti