info@kansai-helios.ba
036 805-940 / 036 808-505

Klima i životna sredina

Predanost našem okolišu usko je povezana s osnovnim načelima grupe KANSAI HELIOS. Nastojimo se ponašati odgovorno prema prirodi i klimi kroz naš lanac vrijednosti. Klimatskim promjenama se bavimo poslovnim modelom koji će smanjiti naš utjecaj na okoliš.

U grupi KANSAI HELIOS činimo zeleno

Nastojimo poboljšati ekološku učinkovitost i izgraditi budućnost bez ugljika. U sklopu inicijative “We turn it green”(Činimo zeleno), od 2020. nadalje usredotočit ćemo se na opipljive zelene akcije u četiri prioritetna područja:

Ljudi

Trudimo se odgovorno ponašati u zaštiti okoliša i klime tijekom obavljanja svakodnevnih poslova u svim područjima našeg poslovanja. Potičemo sve naše sudionike na odgovorno ponašanje kako bismo smanjili negativan utjecaj na okoliš.

Nabavka

Smanjujemo utjecaj sirovina obnovljivim i reciklirajućim rješenjima i energijom. Naša suradnja s dobavljačima temelji se na kriterijima održivosti i zahtjevima zaštite okoliša.

Proizvodi

Svojim proizvodima i rješenjima stvaramo vrijednost za naše kupce i pozitivno utječemo na okoliš. Razvijamo nove premaze i rješenja s ciljem smanjenja potrošnje svih vrsta resursa i ugljičnog otiska proizvoda. Istovremeno, pomažemo našim kupcima da unaprijede svoje procese u smislu produljenja trajnosti premaza ili općenito optimizacije procesa.

Proizvodnja

Ubrzavamo naše mjere za učinkovitiji rad, odgovorno upravljanje resursima i materijalima i smanjenje emisija, otpada i svih ostalih utjecaja.