info@kansai-helios.ba
036 805-940 / 036 808-505

Dekorativni premazi

Ne možemo ni zamisliti svijet bez boja. Zato želimo svima omogućiti uređenje svog svijeta onako kako žele, sa živahnim bojama koje donose radost i umjetničku inspiraciju. Nanošenje boja i premaza je postalo toliko jednostavno da su mnogi proizvodi dostupni za samostalnu upotrebu. Uz pomoć našeg širokog asortimana brendova za zaštitu i dekoraciju različitih površina, pokušavamo prilagoditi boje željama i potrebama kupaca, kao i svjetskim trendovima.

Helios brend

Helios brend, najveći Deko brend u Helios Grupi, nudi širok asortiman premaza za zaštitu i dekoraciju različitih površina. Podbrendovi BORI, TESSAROL, NITRO, SPEKTRA i IDEAL predstavljaju rezultat neprekidnog unapređivanja i sinonime za vrhunski kvalitet i premaze koji ne štete životnoj sredini.

ZVEZDA brend

Savremen, lako razumljiv, čist – novi ZVEZDA brend, nastao je kombinacijom najboljeg od dva brenda sa dugogodišnjom tradicijom, prepoznatljivim kvalitetom i značajnom pozicijom na tržištu, ZVEZDA i DUGA. ZVEZDA sada objedinjuje osam podbrendova za različite oblasti primene: Durlin, Nitro, Dekorin, Lignoluks, Zvezdapol, Fasakril, Betakol, Palas.

Belinka

Belinka se bavi zaštitom drveta već skoro pedeset godina tako što razvija nova i usavršava postojeća sredstva koja štite i poboljšavaju izgled drveta. Naši eksperti razvijaju i prate svjetske trendove u oblasti premaza, a također i usvajaju sirovine kojima unapređuju kvalitet Belinka proizvoda uglavnom namijenjenih krajnjim korisnicima.

Chromos

Chromos zadovoljava sve potrebe tržišta svojim širokim asortimanom lakova za parkete, unutrašnjih zidnih boja, fasadnih boja i maltera, boja i lakova za drvo i metal, građevinskih materijala. Širok izbor i dugogodišnja tradicija osiguravaju sinergiju u razvoju i sigurnost u vlastitu ponudu.

Neostik

Neostik brend je predstavljen prije više od 50 godina kada je proizvedeno prvo kontaktno ljepilo za gumu. Posljednjih desetljeća, razvijen je širok izbor drugih vrsta ljepila za samouke majstore i profesionalce tako da danas brend Neostik više nego ikad predstavlja sinonim za jaka ljepila visoke kvalitete. NEOSTIK je svoj asortiman proširio proizvodima SILIKONA I PUR PJENA.

Color

Šta god da zatreba vašem domu, Color će se pobrinuti da vaši omiljeni predmeti dobiju kvalitetnu zaštitu po pristupačnoj cijeni. Već više od šest generacija, vrijednost brenda čine kvalitet, pouzdanost i lakoća primjene.