info@kansai-helios.ba
036 805-940 / 036 808-505

Mobihel

Mi dijelimo istu strast – ljubav prema automobilima i poštovanje prema ljudima. Milioni automobila su dio naše svakodnevne rutine, ali za mnoge od Vas kao i za nas, oni su mnogo više. Mobihel se ponosi činjenicom da je odan partner svim stručnjacima za farbanje automobila koji žive i dišu za savršeno poliranje. Divimo se njihovom radu i vještinama i veoma smo im zahvalni. Upravo to omogućava Mobihelu da isporuči pouzdane proizvode i rješenja koja oni mogu koristiti da poprave, unaprijede i ponovo stvore nešto – odnosno da vrate ljepotu, pomjere granice i zadive najodanije i najzagriženije ljubitelje automobila.

 

U Mobihelu želimo da budemo iznad prosjeka i izvan očekivanog da bismo stvorili iskrene emocije, dodali boju i stil životu svakog entuzijaste za automobilima. Liniju proizvoda Mobihel čine sredstva za čišćenje, kitovi, prajmjeri i fileri, osnovni premazi, bezbojni lakovi, razređivači i učvršćivači.

 

Ukoliko želite da saznate više o našim proizvodima, tehničkim detaljima i primjeni, posjetite web stranicu: www.mobihel-refinish.com.