info@kansai-helios.ba
036 805-940 / 036 808-505

Gravihel

GRAVIHEL sustav – pobjednik na svim površinama

GRAVIHEL je visokoprofesionalni mix sustav za zanatlije koji se sastoji od 23 univerzalne paste (3 aluminijumske) i trenutno 15 različitih veziva. Sustav dozvoljava kupcima da kreiraju više od 8350 nijansi u svim kvalitetima (RAL, RAL design, NCS, Afnor, British Standard i formule za komercijalna vozila (Mobifleet).

 

Asortiman proizvoda osigurava kupcima visok stupanj fleksibilnosti i brz odgovor sa optimalnom količinom zaliha i malim početnim troškovima ulaganja u opremu za miješanje i identifikaciju boja. GRAVIHEL proizvodi se izdvajaju od drugih po odličnoj moći pokrivanja, GRAVIHEL paste su jako koncentrirane (omogućavaju odnos miješanja 90:10 sa 1K i 85:15 sa 2K Premazima).

 

GRAVIHEL  veziva se nalaze u kantama od 5 i 20 litara sa fiksnom zapreminom. Ovo omogućava kupcima da koriste različit odnos veziva i pasti i na taj način ih savršeno prilagode svojim potrebama i budžetu, kao i da osiguraju optimalnu proporciju između kvalitete i cijene. Prethodno punjena veziva omogućavaju brzu i laku pripremu najčešće naručivanih zapremina od 5 i 20 litara.

 

Kombinujući svoje iskustvo u koloristici u oblasti repariranja automobila, pripremili smo materijale koje čine ton karte i posteri sa karakteristikama boja, dopunjene Colour Finder-om i Colour Cube spektrofotometrima.

 

Posjetite našu web stranicu za više informacija o GRAVIHEL  prajmerima, 1K i 2K završnim Premazima, 2K HS završnim Premazima, dvoslojnim završnim Premazima i 2K epoksidnim emajlom.