info@kansai-helios.ba
036 805-940 / 036 808-505

Vijesti

U ovom trenutku, svi proizvodni pogoni HELIOS rade bez prekida

U ovom trenutku, svi proizvodni pogoni HELIOS rade bez prekida, osim tvrtke Ecopolifix SRL u Italiji. U prošlom tjednu smo dodatno povećali zalihe, kao i razinu ambalaže na svim proizvodnim mjestima.

Također smo u bliskoj komunikaciji s našim dobavljačima kako bismo procijenili moguće rizike u lancu opskrbe. U ovom trenutku doživljavamo minimalne poremećaje u zalihama sirovina. Trudimo se održati visoku razinu usluge. Međutim, kako se situacija s dobavljačima diljem Europe i prijevozničkim tvrtkama svakodnevno mijenja, molimo da uzmete u obzir određena kašnjenja u isporuci i dulje vrijeme čekanja na isporuku. Ukoliko bude većih problema sa našim isporukama, obavijestit ćemo vas.

U HELIOS-u svakodnevno pratimo situaciju u vezi sa širenjem koronavirusa (COVID-19) i provodimo sve potrebne mjere, osiguravajući neprekidan protok naših operacija. U isto vrijeme, zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i ostalih sudionika naša je glavna briga. U posljednja dva tjedna pripremili smo nekoliko smjernica i mjera za održavanje odgovarajućih higijenskih standarda u uredima, zajedničkim prostorijama i proizvodnim pogonima. Pripremili smo i dodatne smjernice i mjere za sve posjetitelje i vanjske izvođače lokacija HELIOS-a, te uredili namjenska područja za vozače kamiona.

S ciljem smanjenja fizičkog kontakta, omogućili smo zaposlenicima da rade kod kuće, tamo gdje je to moguće. Otkazali smo sva poslovna putovanja, obuke, edukativne aktivnosti i događaje, kao i ostale vanredne sastanke. Za Vas smo i dalje dostupni putem naših standardnih kontakata u HELIOS-ovim tvrtkama putem e-maila, mobilnih telefona i drugih alternativnih opcija daljinske komunikacije, poput telekonferencija ili Skype poziva.

Nadamo se da će gore navedene mjere uzrokovati najmanje moguće poremećaje u našoj komunikaciji, pružanju i efikasnosti poslovanja. Vjerujemo da ćemo zajedno prevladati poteškoće i izgraditi još jači temelj za vrijeme kada će se situacija vratiti u normalnu.

Povezane vijesti